Grafsteen Woerden

Geplaatst op:
Categorie: Algemeen

Bent u op zoek naar iets anders dan de standaard grafstenen? Als beeldhouwer en letterhakker maak ik unieke grafstenen in Woerden en omgeving. Op diverse begraafplaatsen in de provincie Utrecht, Zuid-Holland en Noord-Holland zijn grafstenen van mijn ontwerp geplaatst.
Mijn grafstenen onderscheiden zich van het standaard aanbod (glanzend graniet uit China) doordat bij mij iedere grafsteen uniek is. Bovendien werk ik graag met kalksteen zoals Belgisch Hardsteen, Bianco del Mare en Vaurion.
Mijn inbreng als beeldend kunstenaar én mijn ervaring als ambachtsman leidt tot uniek vormgegeven grafstenen, waarvan er in de regel geen twee dezelfde bestaan.
Alle door mij ontworpen grafstenen laat ik zo goed mogelijk aansluiten op het persoonlijke verhaal van de opdrachtgever. Op deze manier zijn mijn grafstenen uiterst persoonlijke ontwerpen. Kom gerust eens langs in mijn atelier/werkplaats in Woerden.
Michiel Deylius: Persoonlijk in Steen