De Ploegh en route: Nijhof Baarn | 3 juli – 30 september

Geplaatst op:
Categorie: Algemeen

 

De Ploegh en route: Galerie de Ploegh is zomergast bij Nijhof in Baarn!

3 juli t/m 30 september 2015

Het woonwarenhuis Nijhof in Baarn is afgelopen januari gestart met een Pop-Up Store / Gallery. Zij deden De Ploegh ‘an offer we couldn’t refuse’ en boden deze prachtige expositieruimte voor de maanden juli, augustus en september 2015.

De vrij toegankelijke ruimte op de eerste verdieping van de Pop-Up Store / Gallery is gedurende de zomer exclusief voor Galerie de Ploegh!

Galerie de Ploegh toont bij woonwarenhuis Nijhof onder meer de Miniaturen, werken van 15 x 15 cm van verschillende Ploeghkunstenaars, en grafisch werk van een aantal Ploegh grafici.

Ook het boek Palet van de 20ste eeuw – Honderd jaar beeldende kunst in Amersfoort, van Lex van de Haterd en Burchard Elias, zal hier liggen. In dit standaardwerk wordt onder meer de ontstaansgeschiedenis van De Ploegh beschreven en aandacht besteed aan musea en culturele initiatieven in Amersfoort, zoals de Mode¿show en Urban Wijland.

Deelnemende kunstenaars Peter van den Akker, Hannah Blom, Jacqueline Bohlmeijer, Pieter Borstlap, Monika Buch, Colette Curfs, Frank Dekkers, Michiel Deylius, Marie-Louise Dooijes, Dorry van Haersolte, Suus Kooijman, Maarten van der Laag, Frits Nolte, Nan Mulder, Gijs Pape, Mark van Praagh, Tamar Rubinstein, Marcel Schellekens, Mary Schermer, Maartje Strik, Joke Struik, Marijke VijfhuizenErica Welling

Nijhof Baarn logo

Nijhof woonwarenhuis
Minervaweg 3, 3741 GR Baarn
www.nijhofbaarn.nl

Openingstijden maandag t/m woensdag 9.00 – 18.00 uur | donderdag en vrijdag 9.00 – 21.00 uur | zaterdag 9.00 – 18.00 uur | zondag 11.00 – 18.00 uur