3e prijs op het Open Nederlands Kampioenschap Letterhakken

Geplaatst op:
Categorie: Algemeen

 Op Vrijdag 13 oktober 2017 is het Open Nederlands Kampioenschap Letterhakken gehouden, georganiseerd door natuursteenbedrijf Michel Oprey. Het heeft mij een mooie 3e plaats opgeleverd, na Michel Utens (1e) en Marcel van Zijp (2e).
Het was een mooie dag met groep goede vakgenoten, waarbij veel verschillende ontwerpen en uitvoeringen te zien waren. We kregen om 9.00 uur de tekst en de figuren uitgereikt, waarna we 2 uur de tijd hadden om ons eigen ontwerp te maken. Alleen dát al was een enorme opgave. Ik heb daarbij gekozen voor een mooie verheven Duitse letter. Vervolgens hebben we tot 20.30 uur (!) de tijd gehad om aan ons werkstuk te werken. Het werk is vervolgens beoordeeld op creativiteit, snelheid en netheid; dat werd voor mij dus een 3e prijs, waar ik erg trots op ben. Omdat niemand, ondanks onafgebroken werken (!) zijn werk heeft afgekregen krijgen we nu tot en met 24 november de tijd het werk af te maken. In december zal dan de winnaar bekend worden gemaakt; dan wordt het dus een echte Publieksprijs! Binnenkort kan op www.mo-b-slabs.nl/nkletterhakken gestemd worden. Ik laat het jullie weten zodra de pagina in de lucht is.

ONK2017 winnaars

ONK oblique web