Cursus letterhakken najaar 2022

Geplaatst op:
Categorie: Categorieloos

Ongeveer 2x per jaar verzorg ik een cursus letterhakken. Dit is een brede basiscursus. Als ik voldoende aanmeldingen heb (minimaal 6) kan ik data vaststellen. Momenteel mik ik op oktober. Als je belangstelling hebt, laat het me per mail weten en/of schrijf je in voor mijn nieuwsbrief, dan blijf je vanzelf op de hoogte.


In deze cursus maak je kennis met de beginselen van het letterhakken in steen.
In vier cursusdagen wordt onder meer aandacht besteed aan
:

– Techniek van het hakken
– Aftekenen
– Verdiepte en verheven letters
– Lettertypes
– Typografische aspecten van een tekst
– 4 zaterdagen van 10:00 tot 16:00 uur

Data zal ik op een later moment vastleggen
– Kosten € 350,- exclusief steen, inclusief koffie/thee
– Gebruik van gereedschap is bij de prijs inbegrepen
– Locatie: mijn atelier aan de Gildenweg 4 in Woerden

Het maximum aantal deelnemers is 8 personen.

NB. voor gevorderden is er ruimte om begeleiding te krijgen bij de uitvoering van eigen projecten.