Atelier opruiming tot 25 april a.s.

Geplaatst op:
Categorie: Categorieloos

Vanwege een samenloop van aangekondigde en onaangekondigde verandering in mijn (zakelijke) huisvesting, moet ik het na 1 mei doen met een werkplek van krap 10m2 [..]. Daar kan ik met kunst en vliegwerk wat werk verrichten, maar het is te klein om al mijn werk op te slaan. Voordat alles eind van de maand in de opslag gaat, moet ik flinke opruiming houden. Dat betekent dat veel van mijn oudere werk de deur uit moet en wel met een flinke korting.
Had je altijd al iets van mij willen bezitten, maar was de prijs altijd torenhoog, dan is het nu tijd voor een bod, een praatje, handjeklap en wat dies meer zij.
Kijk op mijn website, zie Instagram en/of Facebook of graaf in je geheugen en neem contact op.
Locatie: Bunschoterweg 35a, Nijkerk.