Letters hakken in graniet

Posted by Michiel Posted in Algemeen, Grafmonumenten en urnen, Letterhakken

Na duizenden letters in Belgisch Hardsteen te hebben gehakt heb ik kort na elkaar twee teksten in graniet gehakt: een maand geleden de zwerfkei voor het Minkemacollege in Woerden, en in de afgelopen weken een zerk van Impala (een soort graniet). De opdrachtgeefster heeft mij jaren geleden al eens een eerste steen laten maken, voorzien van een door haar zoon ontworpen letter. Nu – jaren later – heb ik voor haar de steen op het familiegraf voorzien van een nieuwe in scriptie in datzelfde lettertype. Daartoe heb ik de bestaande steen – met klassieke bronzen letters – omgekeerd, opnieuw laten polijsten en vervolgens voorzien van een nieuwe inscriptie in deze stevige letter.

De Vreeze - werk

De Vreeze - detailDe Vreeze - werk 2

There are no comments yet.

Add Comment.

Leave a Comment

Your email address will not be published.