Expositie in Beeldentuin Ruimte in Beeld

Posted by Michiel Posted in Uncategorized

Lente-expositie bij Atelier & Beeldentuin Ruimte in beeld. Opening op maandag 22 april – loopt t/m 7 juli 2019. Expositie van het werk van Michiel Deylius, Ton Kalishoek, Bart Lebesque, Ellie van der Meer, Shantan Kumarasamy, Thomas Blok, Noor Geurts, Antoinet Verhagen, May Oudenhoven, Kitty Tijbosch, Jan Opstelten, Ton Swinkels en Rob Zweerman.De expositie is te bezoeken op zaterdag en zondag van 12-17 uur – of op afspraak.Kijk voor meer informatie op

NB. Omdat ik niet bij de opening kan zijn, ben ik op zondag 19 mei de hele middag aanwezig. Het zou leuk zijn om jullie daar te ontmoeten.

www.ruimteinbeeld.nl

There are no comments yet.

Add Comment.

Leave a Comment

Your email address will not be published.