Voor een regisseur maakte ik dit grafmonument. De blik was altijd vooruit gericht (door de lens), op zoek naar nieuwe einders. Gevoegd bij ‘aandacht voor close-up’ heb ik dit ontwerp gemaakt in een lichte kalksteen (Vaurion) in een positieve opgaande lijn, met het woord Altijd groter weer gegeven (Close-up). Een lichte beitelslag verlevendigt de zijkant, waar in een strakke schreefloze letter de personalia zijn uitgehakt. De twee stenen aan het hoofdeinde waren niet voorzien, maar zijn het resultaat van de strenge regels op de begraafplaats; niettemin is daar i.s.m. de familie een passende invulling aan gegeven.

Related Works

Our Portfolio +
+
Urn voor Els

Urn voor Els

Grafmonumenten en urnen, ,
+
Schaal Italic

Schaal Italic

Letterwerk, ,
+
Grafmonument voor Giorgio

Grafmonument voor Giorgio

Grafmonumenten en urnen, ,