3e prijs op het Open Nederlands Kampioenschap Letterhakken 2017

Op Vrijdag 13 oktober 2017 is het Open Nederlands Kampioenschap Letterhakken gehouden, georganiseerd door natuursteenbedrijf Michel Oprey. Het heeft mij een mooie 3e plaats opgeleverd, na Michel Utens (1e) en Marcel van Zijp (2e).
Het was een mooie dag met groep goede vakgenoten, waarbij veel verschillende ontwerpen en uitvoeringen te zien waren. We kregen om 9.00 uur de tekst en de figuren uitgereikt, waarna we 2 uur de tijd hadden om ons eigen ontwerp te maken. Alleen dát al was een enorme opgave. Ik heb daarbij gekozen voor een mooie verheven Duitse letter. Vervolgens hebben we tot 20.30 uur (!) de tijd gehad om aan ons werkstuk te werken. Het werk is vervolgens beoordeeld op creativiteit, snelheid en netheid; dat werd voor mij dus een 3e prijs, waar ik erg trots op ben. Omdat niemand, ondanks onafgebroken werken (!) zijn werk heeft afgekregen kregen we vervolgens tot en met 24 november de tijd het werk af te maken.

Te zien bij De Hazelaar Art Supplies in Soest

 

Gerelateerd werk

Met de toenemende stroom informatie die op ons af komt en de als maar groter wordende invloed van ongemodereerde sociale

4e beeld in de serie GX, waarin een ruimtelijke vlakverdeling over 5 of 6 vlakken gemaakt is, op basis van

Materiaal: Belgisch Hardsteen Afmeting: 140 x 30 x 108 cm op sokkel Dit beeld is momenteel te zien in Beeldentuin