Meningen – ontwerp

Geplaatst op:
Categorie: Beelden

Tijdens het Beeldhouwsymposium Licht op Steen (3 – 15 sept, HazArt, Soest) zal ik werken aan een beeld getiteld “Meningen”.

Iedereen lijkt in de huidige tijd meningen te (moeten) hebben en gevraagd of ongevraagd te moeten uiten. Ieders mening is uiteraard de beste en vertegenwoordigt de waarheid, waar de andere partij(en) dan van overtuigd moeten worden. Dat lijdt tot gesprekken waarin allerlei verbindende woorden en zinnetjes voorkomen, die meestal slechts tot doel hebben het gesprek 180graden van richting te doen veranderen. Deze woorden – karakteristiek voor dit soort gesprekken – zijn de basis voor mijn ontwerp, waarvan hier een deel van de schetsen.

Omdat tijdens het ontwerpproces bleek dat niet alleen ik, maar velen met mij een mening hebben over het verschijnsel Meningen, zou ik tijdens het symposium graag met jullie daarover in gesprek gaan. Dus: storen tijden het werk mág! (wordt vervolgd …)

Benieuwd naar het eindresultaat? Klik hier

Meningen schets kant 2
Schets voor beeld Meningen – beeldhouwsymposium Licht op Steen – HazArt, Soest
Meningen schets kant 3
Schets voor beeld Meningen – beeldhouwsymposium Licht op Steen – HazArt, Soest