Beelden in De BijenAkker – 3-9/2-10

Geplaatst op:
Categorie: Categorieloos

Op de BijenAkker, de biologische tuin van Maaike Röder en Henk van Berkel in Odijk, wordt dit jaar voor het eerst een beeldenexpositie gehouden van 3 sep t/m 2 okt 2022. De initiatiefnemers hebben 9 kunstenaars bereid gevonden hun werk ten toon te stellen. Dat is zeer gevarieerd werk, van abstract tot figuratief, van ijzer tot kunststof, van klein tot groot. Daarmee kunnen we met recht zeggen dat de tentoonstelling ‘Natuurlijk afwisselend’ is, je zintuigen scherpt en je blik verruimt. De deelnemende kunstenaars zijn: Dorothé Arts, Michiel Deylius, Caroline Diepstraten, Ino de Groot, Erik Lemmens, Yazan Maksoud, Juul Rameau, Caroline Ruizeveld en Cissy van der Wel.

Mijn bijdrage is een selectie van abstracte beelden die bijzonder goed tot hun recht komen in de natuurlijke omgeving van De BijenAkker. Ook toon ik kleiner werk in de vorm van enkele penningen doosjes Fragmentum.

Meer informatie over de locatie en de deelnemers is te vinden op de website.