Portfolio

In het enorme aanbod aan nieuws dat tot ons komt, is het meer dan ooit belangrijk om je de vraag te stellen of het waar is wat je leest. Wie zegt dit? Op basis waarvan komt men tot deze uitspraak?

Tekst en uitvoering moeten bij elkaar passen om een uitgebalanceerd geheel te vormen. Voor dit beeld - met een inscriptie in braille - heb ik mij laten inspireren door een citaat uit het boekje De Kleine Prins van Antoine de Saint-Exupéry.

De wens van mijn opdrachtgeefster was een ruwe, wat ruige en robuuste steen, met een minimum aan tekst (ook hier weer bleek de waarheid van het veel gebezigde 'less is more').

Op 2 maart 2018 lag er prachtig zwart ijs op de Vuntus. De Vuntus maakt onderdeel uit van de Loosdrechtse Plassen maar is daar enigszins van afgesloten, waardoor er ‘s winters al in een vroeg stadium mooi ijs kan liggen.

In 2020 ben ik door de Vereniging voor Penningkunst (VPK) benaderd om voor 2021 de Inschrijfpenning te ontwerpen.

Voor Stef maakte ik een stenen versie van een gevouwen papieren bootje. Soms geeft een opdrachtgever mij in de gelegenheid om iets bijzonders te maken. Stef had iets met water en de rouwkaart bevatte een prachtig gedicht van Robert Frost.

De New York Metrobank is een ontwerp van de Amerikaanse ontwerper Robert Iezzi, zoon van Italiaanse immigranten.

Het waren fervente fietsers, van het sterrenbeeld tweelingen, maar vooral fietsers.

Voor Lies heb ik deze steen uit Vaurion gemaakt. Een lichte steen moest het worden, de rouwkaart – altijd een